14/2/07

SURT UN NOU TORRENC.


ERC ha repartit durant el dia d’avui un nou número de la seva revista interna. Sense entrar a valorar el seu contingut, destaca la presentació del seu cap de llista, Gerard Ciuró i una carta de l’exconseller primer, Josep Bargalló.
Reproduïm la portada de la publicació. El número no és massa possitiu.

6 comentarios:

jordi salvat dijo...

Com s'està animant la blocosfera torrenca. Hi ha molta controvèrsia i fins i tot una mica de crispació. I molts nervis- Aquestes eleccions seran molt renyides i no hi ha prous problemes entre els partits perquè n'hi hagi dins i ERC nés un exemple clar. És un secret a veus que hi ha corrents internes i moltes discrepràncies. Fins a un punt és sa, però a partir d'un límit es converteix en insà i fins i tot irrespirable, però no és lúnica formació amb problemes interns. I a Torredembarra Confidencial ho podem comprovar.

Recordem però que és un percentatge de ciutadans molt baix els que accedeixen als blocs. El paper encara pesa molt ino és estrany que ERC tregui una revista, igual que l'ADT o l'Alternativa. A altres partits no els cal. Oi que m'enteneu?

Anónimo dijo...

Pero siguen apareciendo blogs, por cierto el del comefantasmas, esta siendo bombardeado por un maniaco sexual. No te lo pierdas, siempre que sepas ingles, claro.

Anónimo dijo...

La veritat és que el paper queda i els blogs es renoven. ERC té discrepències intestines insolventables i serà aixì despres de les eleccions. Part del seu electorat no enten què hi fan amb un PSC fent el paperet a les grans inmobiliaries de Muntanyans… Passa el mateix al PSC, el seu electorat no se'n passsa moltes coses extranyes: intentar posar al capdavant al seu fill, encara que estigui enganxat a les màquinetas tragaperras, és al menys, una mica cara dura.

Unknown dijo...

No fa una mica de por aquesta fotografia?

Anónimo dijo...

És força extrany que algú que fa vuit anys que fa política en lloc de reforçar la seva imatge de persona amb experiència digui que fa un nou estil de fer política. Ja només per ser el seu estil ja és vell!

Anónimo dijo...

El Ciuró té experiència però és la primera vegada que és cap de llista i hi ha molta gent que comenta que aporta aire fresc ara que no va darrera del Bargalló. Ell parla amb la gent no com l'altra, que ni saludava. Llàstima d'alguns que l'acompanyyaran. Mai he votat ERC i ara ho faré.