11/2/07

ELS VEÏNS DEL CARRER NOU SEGUEIXEN AMB LA SEVA.

Notícia extreta del Diari el Punt.
"Els veïns del carrer Antoni Roig de la Torre volen garanties de la reducció de les contribucions.
L'associació de veïns del Centre Històric de Torredembarra, creada arran de la polèmica per les contribucions especials del carrer Antoni Roig i la plaça de la Font, va demanar en el ple que es va fer dijous a l'Ajuntament garanties per escrit que el pagament fet d'un 25% del total de les contribucions serà l'únic. L'alcalde, Manuel Jiménez, però, va assegurar que «no hi havia cap compromís» que l'únic pagament seria el d'un 25%, i que calia esperar a la liquidació de les obres per concretar el total de les contribucions. «Potser serà més o potser serà menys del pagat», va afirmar. Els membres de l'associació es van mostrar en desacord amb la resposta.
D'altra banda, l'equip de govern, en vista de la petició dels veïns, van assegurar que les obres de conversió del carrer en àrea de vianants s'acabarien el dia 16 d'abril, tot i que abans de Setmana Santa ja s'haurà instal·lat el paviment nou. Els veïns del centre històric, a més, van criticar l'actitud de la regidora de Via Pública, Montserrat Gasull, ja que temen que no es negociï amb ells el mobiliari urbà i l'arbrat definitiu."

2 comentarios:

resnoesmesqui dijo...

Com bé dius això està "de moda".

Benvingut i felicitats. Ens escriurem. Espero

Força i Visca La Torre

Anónimo dijo...

Passsssaaaa confident, bien las vacaciones en el pirineo, espero que si.
Sabes lo que le cuesta a un vecino de los munts el urbanizar su calle, pues de dos a tres kilos de las pts. de antes, y a los vecinos de la calle a roig, igual una decima parte.no tienen verguenza, no todos, solo la minoria, pero que pollos montan.
Carnaza para el ADT, que les visita cada día, a este paso no se donde vamos a parar.